Općenito

Ronis od 1997. prodaje i instalira potrošačku elektroniku i računalnu opremu: kućni hi-fi, televizore, car audio, profesionalni audio, računala i it opremu. Zastupamo najpoznatije svjetske brandove i proizvođače u ovom segmentu, a ponudu stalno pažljivo proširujemo kvalitetnim proizvodima. Generalni smo distributer japanske tvrtke Alpine, najpoznatijeg svjetskog proizvođača av opreme za vozila i brodove. Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a maloprodajne poslovnice imamo u Zagrebu, Rijeci i Čakovcu.

Uz samu prodaju, vršimo i usluge dostave i postavljanja hi-fi sustava i televizora, te ugradnje autoakustike, daljinskog zaključavanja, daljinskog paljenja, autoalarma, parking senzora i handsfree sustava. Zadovoljan kupac je naš cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavamo i prilagođavamo u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Naša referenca su tisuće kupaca koji nam se opet vraćaju i stalni rast prometa unatoč kriznim godinama.

Zašto kupiti u Ronisu?

Naša ideja je da odnos sa strankom mora biti dugoročan. Stoga svakom kupcu pristupamo individualno, te uvijek pokušavamo udovoljiti specifičnim zahtjevima ili posebnim željama. Želimo da Vam kontakt s nama bude ugodan, bez obzira da li se samo raspitujete, tražite savjet ili kupujete.

Kao tvrtka s relativno malom administracijom, fleksibilni smo i spremni smo brzo reagirati na sve upite i narudžbe, što dovodi do toga da proizvod koji naručite do 12h popodne, već sutra može biti na Vašim vratima.

Skoro 20 godina iskustva s potrošačkom elektronikom dovelo je do toga da uglavnom nudimo proizvode u koje vjerujemo, uređaje koji su dobre ili vrhunske kvalitete, te se brinemo da isti imaju dobru servisnu podršku.

Također, i nakon kupnje Vam stojimo na raspolaganju za tehničku podršku u obliku ugradnje i instalacije proizvoda ili samo savjeta u vezi upotrebe. Naša ponuda, usluga i podrška radi u cilju da i dugo nakon kupnje budete zadovoljni, da nas preporučite i ponovo kupite.

Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh!

Ukoliko bilo kakvih pitanja, molimo nazovite nas na tel. +385 40 396 039 ili pošaljite upit mailom na ronis@ronis.hr.

Želimo Vam ugodno korištenje Ronis webshopa !

Sjedište tvrtke i detaljni podaci:

Ronis d.o.o.
Josipa Kozarca 1/A
40000 Čakovec Hrvatska (Croatia)

tel: +385 40 396 039
fax: +385 40 396 537
mail: ronis@ronis.hr

OIB: 21720748086 MBS: 070029901
IBAN: HR12 2484008 1100176364
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava društva: Ronald Pintarić

Lokacije naših dućana:

Kliknite ovdje za lokacije i kontakt podatke poslovnica u Čakovcu, Zagrebu i Rijeci