Dostava unutar Hrvatske

Dostava svih narudžbi je besplatna na području Hrvatske.

Ukoliko plaćate gotovinom, možete platiti dostavljaču i to ne poskupljuje konačnu cijenu.

Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vratiju, a najčešće se dostavlja Overseas i to u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

Dostava van granica Hrvatske

Dostava u zemlje van Hrvatske se naplaćuje bez obzira na iznos kupnje, a vršimo je u sve zemlje koje pokriva Hrvatska pošta (preko koje vršimo dostavu). Cijene dostave za Srbiju, BiH, Crnu goru i Srbiju su:

- paket do 26-30 kg težine 550 kn
- paket do 21-25 kg težine 450 kn
- paket do 16-20 kg težine 350 kn
- paket do 11-15 kg težine 300 kn
- paket do 6-10 kg težine 250 kn
- paket do 3-5 kg težine 200 kn
- paket do 2 kg težine 120 kn

Za izračun cijene dostave u druge zemlje kliknite na online kalkulator Hrvatske pošte ili kurirske službe InTime (može biti povoljnije za neke težine i destinacije).

Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.