Podrška za odabir proizvoda

Vrsta proizvoda
Farmaceutski
Miele sredstva za pranje rublja by Miele

Miele sredstva za pranje rublja

Sredstva za pranje i njegu Vašeg rublja.

 • WA CBO 1001L 10 kapsula Booster Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Protiv mrlja. Prikladno za obojeno i bijelo rublje Protiv tvrdokornih mrlja poput masnoće ili mrlja od voća Za besprijekorne rezultate pranja, i pri nižim temperaturama Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  89,00 kn
 • WA CC 1001 L 10 kapsula Collection Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Paket za početnike. Kapsule: Sport, perje, Outdoor, WoolCare i SilkCare. Sredstva za njegu, kapsule: Omekšivač i sredstvo za impregnaciju Aditiv kapsule: Protiv tvrdokornih mrlja Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  89,00 kn
 • WA CHM 1001 L 10 kapsula Home Savršena nadopuna za posebne primjene. 3 WoolCare i 2 SilkCare kapsule za osjetljivo rublje 2 kapsule za perje za jastuke ili tekstile punjenje s perjem. 3 Booster kapsule protiv tvrdokornih mrlja Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  89,00 kn
 • WA CSOA 1001 L 10 kapsula omekšivača AQUA Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris AQUA - njega, svježina mirisa i dubinska čistoća  Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  59,00 kn
 • WA CSOC 1001 L 10 kapsula omekšivača COCOON Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris COCOON — za trenutke ispunjene tišinom i mirom Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  59,00 kn
 • WA CSON 1001 L 10 kapsula omekšivača NATURE Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris NATURE — cvjetne arome i prirodna ravnoteža Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  59,00 kn
 • WA COU+ 1001 L 10 kapsula Outdoor Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za Outdoor odjeću. 8 Outdoor i 2 kapsule za impregniranje Outdoor kapsule čiste i njeguju boje Kapsule za impregniranje štite od vlage, vjetra i prljavštine Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  149,00 kn
 • WA CSP 1001 L 10 kapsula Sport Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za sportsku odjeću. Neutralizira mirise zahvaljujući upijanju mirisa  Čisti i njeguje prozračnu, obojanu sportsku odjeću Održava oblik tekstila - čak i flisa Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  99,00 kn
 • WA CWC 1001 L 10 kapsula WoolCare Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za vunu i osjetljivo. Kompleks njege od pšeničnih proteina i formule za zaštitu boja  Komponente za zaštitu od stvaranja mucica  Najbolji rezultati pranja pri 20/30/40/60 °C  Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  69,00 kn
 • WA UP1 1501 L Kartuša UltraPhase 1, 1,5 l Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja Savršeno uklanjanje mrlja čak pri nižim temperaturama Kod automatskog doziranja ne možete prekoračiti količinu Visoko učinkovito - za 37 pranja Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  109,00 kn
 • WA UP2 1501 L Kartuša UltraPhase 2, 1,5 l Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja Savršeno uklanjanje mrlja čak pri nižim temperaturama Kod automatskog doziranja ne možete prekoračiti količinu Visoko učinkovito - za 50 pranja Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  109,00 kn
 • WA IM 252 L Sredstvo za impregnaciju 250 ml  idealno za sportsku odjeću i odjeću za zaštitu od kiše. Održava prozračnost tekstila Djelotvorna impregnacija protiv vlage, vjetra i nečistoća Vrlo učinkovit - za 4 primjene Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  139,00 kn